У Слов'янську терористи застрелили жінку, стверджуючи, що вони – нібито з «Правого сектора»

15:13 24 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Газета.Ru

Про це заявив у четвер заступник Донецького обласного управління МВС Андрій Аносов.

Як передає 24 квітня кореспондент УНІАН, заступник Донецького обласного управління МВС Андрій Аносов повідомив у четвер, виступаючи перед депутатами на сесії Донецької обласної ради: «Сьогодні у Слов'янську невідомі зайшли до будинку і почали стверджувати, що вони є представниками «Правого сектору», почали безладну стрілянину у приміщенні. Чоловік прикривав дружину, вона знаходилася на горищі, одержала поранення в грудну клітку, проникаюче вогнепальне поранення. Куля застрягла в щелепі. Зараз жінку доставлено до лікарні».

Як повідомляв УНІАН, з 12 квітня адмінбудівлі міста Слов'янська зайнято озброєними терористами. Під час проведення антитерористичної операції підрозділами Міністерства внутрішніх справ і Міністерства оборони України розблоковані і знищені три блокпости незаконних озброєних формувань у північно-східній частині міста Слов'янськ Донецькій області. За даними МВС, під час бойового зіткнення до 5 терористів було знищено.

Як повідомляв «Щоденний Львів», до Слов'янська стягується українська бронетехніка, а також знищено три блокпости російських диверсантів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів