У Слов'янську – нібито колишні військові з Росії, Молдови, Казахстану й України, – «мер» (відео)

21:40 21 квітня 2014 р.

Доволі молоді обличчя цих бойовиків суперечать твердженням «мера», що вони – вже колишні військові

Доволі молоді обличчя цих бойовиків суперечать твердженням «мера», що вони – вже колишні військові
Фото: Газета.Ru

Про це заявив у понеділок самопроголошений «очільник міста» В'ячеслав Пономарьов.

Інтерв’ю командира російських диверсантів у Славянську, 13.04.2014
Відео: InfoResist

Як повідомляє сьогодні, 21 квітня, інформагенція «РИА «Новости», проголошений бойовиками «народним мером» Слов'янська В'ячеслав Пономарьов заявив, що у цьому місті нібито «немає жодного представника збройних сил Росії або її державних структур». Він стверджував натомість, щодо Слов'янська приїхали його колишні товариші по службі ще за радянської армії.

В'ячеслав Пономарьов запевняв також: «Я сам колишній військовослужбовець, вони мої старі друзі, прийшли до мене на допомогу. Не тільки з Росії, але і з Молдавії, Казахстану, України». За словами так званого «народного мера» Слов'янська, він служив у радянській армії, потім у військово-морському флоті, брав участь у спеціальних операціях і звільнився у 1992 році.

Як інформував «Щоденний Львів», прес-центр СБУ повідомляв 18 квітня: «Діями озброєних осіб, які незаконно утримували військовослужбовців 25-ої окремої повітряно-десантної бригади ВДВ ЗС України у м. Слов’янськ, керував полковник ГРУ ГШ ЗС РФ Стрєлков І.І. Це засвідчив один з українських десантників, які були затримані групою озброєних осіб на в’їзді до м. Краматорськ 16 квітня»; уже й депутат парламенту Росії Ілья Пономарьов визнав проникнення її диверсантів в Україну; натомість керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомляв: «Бойовики на Донеччині вже не приховують своєї приналежності до російської армії», він також стверджує, що на сході України – загарбники Криму зі 45-го окремого полку спецпризначення ВПС ЗС РФ, зокрема, захоплення адмінбудівель у Слов'янську проводилося саме ними.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів