У Севастополі викрали греко-католицького священика

20:30 15 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: news.ugcc.org.ua

Про це повідомили в суботу парафіяни храму Успіння Матері Божої в кримській столиці.

Як повідомив Департаменту інформації УГКЦ отець Любомир Яворський – заступник керівника Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України, сьогодні невідомі озброєні люди безпосередньо з церкви парафії Успіння Пресвятої Богородиці міста Севастополя викрали і вивезли в невідомому напрямку отця Миколу Квича, пароха парафії. Цю інформацію підтвердили парафіяни, які були на Богослужінні, та в телефонній розмові дружина о. Миколи. Департамент інформації УГКЦ додає:

«Не один раз священики УГКЦ отримували впродовж березня 2014 року погрози, в усний чи письмовий спосіб, з вимогою покинути територію Криму. Але всі душпастирі вирішили не покидати своїх вірних, особливо в такий складний час.

Отець Микола, крім обов’язків пароха, виконує в Криму служіння головного військового капелана УГКЦ. «Це, – на думку о. Яворського, – могло стати причиною таких дій озброєної «самооборони Криму» щодо нього». Місце перебування священика досі невідоме. На телефонні дзвінки він не відповідає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів