Окупанти захопили корабель управління Військово-Морських Сил України «Славутич» (оновлено)

19:50 22 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це повідомляє в суботу журналіст інтернет-видання «Еспресо.TV».

За його інформацією корабель управління управління Військово-Морських Сил України «Славутич», який тривалий час блокували російські кораблі, був захоплений сьогодні, 22 березня, загарбниками. Журналіст інтернет-видання «Еспресо.TV» доє, що при штурмі застосовувались гранати. 

Натомість активісти спільноти «Євромайдан SOS» повідомляли сьогодні, 22 березня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Славутич» (корабель управління Військово-Морських Сил України. – Ред.) громлять близько 50 осіб у штатському з кувалдами. Лунають постріли. Про це повідомила «Євромайдану SOS» жінка, яка представилася мамою одного з матросів, котрі перебувають на кораблі. За її словами, «Славутич» забарикадований з усіх боків. Людей у штатському привезли, вони зайшли через російський КПП, пройшли по воді на буксирі і звідти висадилися на корабель».

У своєму наступному повідомленні про «Славутич» активісти «Євромайдан SOS» переповіли: «Знову зателефонувала мама одного з матросів, що перебуває на кораблі «Славутич». Каже, що на ТБ розподівають, що корабель вже захопили. Але жінка наполягає, що це не так. «Вони всередині, вони ще на кораблі... Мені дитина дзвонить і каже: «Мамо, ми не здаємося!» Передайте всім!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів