У Росії немає військ для контактних боїв і широкомасштабного наступу, – журналіст (відео)

14:40 13 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vluki.ru

Головний редактор інтернет-порталу «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов дійшов висновку, що «наступу Росії на Україну не буде, а будуть лише локальні атаки».


Відео: «Телеканал новин «24»

Головний редактор інтернет-порталу «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов заявив у прямому ефірі програми «Шустер LIVE» на телеканалі «ICTV», що наступу Росії на Україну не буде. За словами Бутусова, «в Росії немає військ для контактних боїв і широкомасштабного наступу не буде, будуть лише локальні атаки».

Він додав, що українська артилерія майже не працює.«Бойовики наступають, бо Україна дотримується мінських домовленостей», – зазначив головний редактор інтернет-видання «Цензор.НЕТ», заяву якого передає сьогодні, 13 листопада, «Телеканал новин «24»

Як інформував «Щоденний Львів», кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Андрій Цаплієнко передав у четвер повідомлення ватажків бандформувань про те, що терористи готують наступ на Донбасі на 16 листопада, натомість екс-радник Путіна – Андрій Ілларіонов – припускає, що Росія вторненеться впродовж дуже короткого терміну – від кількох днів до одного-двох тижнів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів