У російський парламент внесено законопроект про офіційне визнання найманців із РФ на Донбасі (відео)

16:22 26 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Депутат нижньої палати російського парламенту В'ячеслав Тетекін наполягає – оскільки до його співгромадян, які воюють проти України, може бути застосовано положення закону про найманство, то їм треба надати «статус учасників бойових дій, котрі діють в національних інтересах Росії».


Відео: «INFO LUGANSK»

Депутат нижньої палати російського парламенту – Державної Думи, член комітету з оборони В'ячеслав Тетекін вніс законопроект, який передбачає надання статусу учасників бойових дій росіянам, котрі воюють на Донбасі проти України. Він також ствіерджує:

«В останні місяці в нашій країні виникло абсолютно нове явище – добровольницький рух. Це люди, які безкорисливо, з власної волі їдуть в Новоросію воювати на захист наших побратимів.

За деякими даними, у війні вже взяли близько 30 тисяч добровольців. На превеликий жаль, багато з них гинуть, багато отримують важкі поранення.

Виникає нова проблема, яка полягає в тому, що до них може бути застосовано положення про найманство. У цьому зв'язку статус добровольців як людей, що діють в національних інтересах Росії, потребує врегулювання з тим, щоб на них можна було поширити пільги учасників бойових дій».

Про це повідомляється сьогодні, 26 листопада, на сайті інтернет-порталу «Преса України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів