У Раду проходять шість політсил, – дані опитування центру «Софія» та Інституту соцдосліджень

22:39 22 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ukranews.com

За «Блок Петра Порошенка» готові проголосувати 28,3%, за «радикалів» –12,6%; за «Народний фронт» – 10,9%; за «Опозиційний блок» – 8,7%; за «Самопоміч» – 8,5%, за «Батьківщину» – 7,1%.

«Блок Петра Порошенка», «Радикальна партія», «Народний фронт», «Опозиційний блок», об'єднання «Самопоміч» і «Батьківщина» проходять до Верховної Ради. Про це свідчать результати опитування Центру соціологічних досліджень «Софія» і Українського інституту соціологічних досліджень ім. Олександра Яременка.

Так, за «Блок Петра Порошенка» готові проголосувати 28,3% опитаних, за Радикальну партію – 12,6%; за «Народний фронт» – 10,9%; за «Опозиційний блок» – 8,7%; за Об'єднання «Самопоміч» –8,5% і за «Батьківщину» – 7,1%. Близькою до прохідного бар'єра є партія «Громадянська позиція», за яку готові проголосувати 4,7% респондентів.

Опитування проводилося з 16 по 21 жовтня. Усього було опитано 2021 респондента віком від 18 років по всій території України (у Донецькій і Луганській областях опитування проводилося на територіях, контрольованих українською владою). Статистична похибка не перевищує 2,2%.

про це повідомляється на сьогодні, 22 жовтня, на сайті інтернет-видання «Українська правда».

Як інформував «Щоденний Львів», до Верховної Ради можуть пройти сім партій, а ще три – на межі долання 5% бар’єру, опитані соціологами Інституту Горшеніна громадяни України оберуть до парламенту шість партсил.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів