У Москві близько 15 молодих людей відзначили річницю Майдану скандуванням гасла «Слава Україні!» (відео)

21:10 21 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/lifewithnosense

Під час несанкціонованої ходи в столиці РФ пообіцяли в п'ятницю: «Вчора Київ – завтра Москва».


Відео: sotavision

Сьогодні, 21 листопада, в центрі Москви відбулася несанкціонована хода на честь річниці початку українського Євромайдану. Як передає власний кореспондент УНІАН у Росії, близько 15 молодих людей розгорнули банер із написом «Вчора Київ, завтра Москва».

Учасники акції скандували: «ДНР» – гори в пеклі», «Слава Україні, Героям Слава», «Слава Героям Небесної Сотні» тощо. Крім того, учасники акції розгорнули Державний Прапор України.

Під час ходи молоді люди палили фаєри. Учасники акції пройшли набережною Москви-ріки навпроти Кремля і на деякий час перекрили рух. Акція закінчилася швидко до приїзду поліції. Місце акції до останнього моменту трималася в секреті, щоб приховати цю інформацію від поліції.

«Сьогодні ми виходимо на вулиці столиці Росії на знак солідарності з революційною боротьбою українського народу, з упевненістю в тому, що полум'я Революції, запалене рік тому на київському Майдані, перекинеться і на нашу столицю», – сказав учасник акції Олександр.

На його думку, рік тому українці показали, що нація здатна повалити свого тирана. Учасник підкреслив, що з метою придушення народного повстання путінський режим почав інтервенцію проти України, а в РФ була розгорнута безпрецедентна кампанія брехні і наклепу, спрямована на розпалювання ненависті до українців.

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті інформаційної агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів