У Львові зустріли звільнених з полону національних гвардійців із прапорами й квітами

10:50 22 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Військовослужбовців 8-го батальйону НГУ Ігоря Панчишина та Миколу Валебного привітали заступник командира частини по роботі з особовим складом, товариші по службі, рідні та близькі.

У Львові зустріли двох мобілізованих військовослужбовців Національної гвардії України, які понад три місяці перебували в полоні. З квітами та прапорами на пероні їх зустрічали заступник командира частини по роботі з особовим складом – полковник Олександр Задворний, товариші по службі, рідні та близькі.

Командування Національної гвардії України висловлює вдячність керівнику відділу визволення полонених фонду оборони України Ользі Константиновій та координатору групи центру обміну і звільнення заручників Олегу Котенко за допомогу у звільненні з полону військовослужбовців Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України солдата Миколу Валебного та солдата Ігоря Панчишина. 

Як інформував «Щоденний Львів», з полону звільнено військовослужбовці 8-го батальйону Національної гвардії України Ігоря Панчишина та Миколу Валебного.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів