У Львові запланували містечко з чотирьох будинків для родин учасників війни на сході України (відео)

15:40 28 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

На вулиці Під Голоском планують спорудити для учасників АТО та їх сімей чотири будинки.

Депутати Львівської міської ради спрямували для спорудження будинку для учасників АТО та їх родин 39 мільйонів гривень. За ці кошти до Нового року зведуть каркас шестиповерхівки, підведуть комунікації. Директор замовника соціального будівництва – підприємства «Рембуд» – Віктор Писаренко розповів: «Це буде перший будинок з чотирьох, які плануємо збудувати на вулиці Під Голоском. Матиме три під'їзди, 53 квартири. Взагалі плануємо звести там містечко з чотирьох будинків. Будуть ще восьми-, дев'яти- і п'ятиповерхівка. Загалом – 210 квартир, всі –двокімнатні». 

Місто виділило родинам воїнів АТО землю, кошти. Проситиме ще грошову допомогу у Кабміну. Для родин воїнів житло буде безкоштовним.

Коли «Рембуд» підготує кошторис, проведе тендер на генпідрядника. Квартири здаватимуть у нульовому циклі. Членам родин загиблих безкоштовно виконають оздоблювальні роботи. Проектом передбачені підвали, підземний паркінг у четвертій секції, дитячі майданчики.

«Там гарна територія, зручний доїзд – 300 метрів від проспекту Чорновола, – розповів також Віктор Писаренко. – Єдине – нема комунікацій, а це серйозні додаткові витрати. Доведеться будувати трансформаторну підстанцію за 60 мільйонів гривень». 

Про це повідомили сьогодні, 28 серпня, в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua».

Як інформував «Щоденний Львів», спорудження будинку для родин учасників війни на сході України запланували розпочати в жовтні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів