У Львові урочисто відзначатимуть 28-му річницю Незалежності України

16:00 21 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У суботу, 24 серпня, на Львівщині відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Незалежності України.

Про це повідомили в середу, 21 серпня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Напередодні, 23 серпня, відбудеться показ фільму «Позивний «Бандерас» просто неба у парку «На валах».
«24 серпня на Личаківському кладовищі відбудеться покладання квітів та запалення лампадок на полі почесних поховань №67 і №76, а також проведення молитви. Присутні спільно виконають Державний Гімн України», – поінформували також в облдержадміністрації.

«На площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку відбудеться телеміст з нагоди 28-ї річниці Незалежності України. Усіх охочих запрошують взяти участь у марші «Нескорених», який відбуватиметься за маршрутом «Личаківське кладовище – Військово-медичний клінічний центр Західного регіону на вулиці Личаківській (№26) – Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла на вулиці Театральна (№11), де молебень за Україну», – розповіли також в облдержадміністрації.

«У цей день Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного запрошує усіх охочих на День відкритих дверей, у межах якого відбудеться демонстрація зразків бронетанкової та стрілецької зброї, огляд навчально-матеріальної бази та виступ Військового оркестру Національної академії сухопутних військ. Першокурсники академії урочисто складуть присяги на вірність українському народові», – повідомили також в облдержадміністрації.

«Традиційно, у День Незалежності, Львівська Державна Академічна чоловіча хорова капела «Дударик» виконає  на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку Акафіст до Пресвятої Богородиці», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів