У Львові стартувала міжнародна акція «Світове українство»

20:10 20 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Учасники міжнародної акції «Світове українство» розроблятимуть стратегію розвитку між виховними структурами в Україні та світі, а також спільно працюватимуть над методичними напрямками та рекомендаціями для виховної праці.

У Львівській облдержадміністрації повідомили в неділю: Сьогодні, 20 серпня, Літургією у храмі Софії Премудрості Божої на вулиці Козельницькій, 2 у Львові стартувала міжнародна акція «Світове українство», спрямована на формування ціннісних орієнтирів та утвердження національно-патріотичної свідомості дітей та молоді. Участь у ній взяли члени організації «Спілка Української Молоді» із України, США, Канади, Німеччини, Франції, Португалії, Великої Британїі, Австралії, Польщі.

Учасники міжнародної акції «Світове українство» розроблятимуть стратегію розвитку між виховними структурами в Україні та світі, а також спільно працюватимуть над методичними напрямками та рекомендаціями для виховної праці. Організатори міжнародної акції «Світове українство»  – Міністерство молоді та спорту України, департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, ЛОО Спілки Української молоді в Україні та Український Католицький Університет. Спілка Української Молоді (СУМ) – молодіжна виховна організація, яка займається вихованням молоді на християнських та патріотичних засадах. З 1946 року організація поширює свою працю на різні країни світу в Західній Європі, Північній і Південній Америці та Австралії», – поінформували також у прес-службі  Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів