У Львові придбали за кошти міського бюджету необхідне військовим на суму понад 1,58 млн. грн

09:54 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: volynpost.com

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, станом на 30 вересня укладено договорів про закупівлю необхідних товарів на загальну суму понад 1 млн. 580 тис. грн. дляльвівських підрозділів: батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», військових частини А 0284 та 4114, 3-го батальйону територіальної допомоги й військово-медичного клінічного центру.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що, з метою підтримання боєздатності та поліпшення матеріально-технічного забезпечення львівських підрозділів, які задіяні в зоні АТО, в нашому місті реалізується «Комплексна програма підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців міста Львова», затверджена ухвалою сесії № 3700 від 31 липня. В повідомленні також конкретизують:

«У відповідності до цієї Програми КП «Адміністративно-технічне управління» та управлінням молоді, сім’ї та спорту протягом серпня-вересня 2014 року було проведено заходи із закупівлі необхідних матеріально-технічних цінностей для львівських підрозділів, які несуть службу у зоні АТО. Зокрема станом на 30 вересня укладено договорів про закупівлю необхідних товарів на загальну суму понад 1 млн. 580 тис. грн. для львівських підрозділів, а це: батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», військова частині А 0284, 3-й батальйон територіальної допомоги (Львівський обласний військовий комісаріат), військова частина 4114 та мобільний госпіталь (військово-медичний клінічний центр Західного регіону).

Сам перелік та зразки товарів визначався та погоджувався спільно із представниками військових підрозділів. Загалом серед основних товарів та матеріально-технічних цінностей, які вже передані львівським військовим, є: термобілизна, шкарпетки, дощовики, гумове взуття, зимові черевики, теплі рукавиці, захисні окуляри, мати туристичні, надувні матраци, намети, електрогенератори, дизельні опалювачі, електроінструменти, кутові шліфувальні машини, бензопили, мотокоси, шуруповерти, електрозварювальні апарати, ємності для води, прожектори, ліхтарі, вогнегасники, автомобільні холодильники, термоси, морозильні камери та ін. Також найближчим часом відбудеться передача теплих светрів, зимових костюмів, шапок та автомобільних причепів.

«Люди, яких відправляють на передову, мають бути максимально захищені. Нам потрібна перемога з найменшою кількістю людських втрат, бо життя є безцінне. Ми знаходимо фінансування і можливості, щоб закуповувати для наших військових найнеобхідніше. Якщо це дасть можливість врятувати життя, то ціна не має значення», –зазначив міський голова Львова Андрій Садовий».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів