У Львові представили команду і програму «Заступу»

11:22 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини

У Львові 2 жовтня відбулося представлення команди політичної партії «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП» від Львівщини.


Керівник Львівського обласного штабу політичної партії «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП» Валерій Губерський представив програму партії, з якою «ЗАСТУП» йде на позачергові вибори в парламент, що відбудуться 26 жовтня 2014 року.
«Ми представляємо інтереси громадян, які живуть в селі, забезпечують продовольчу безпеку та доступ до якісної екологічної їжі.», - сказав В. Губерський.

Політик переконаний, що необхідність появи нової аграрної партії в суспільстві назріла вже давно. Аграрії повинні мати своє представництво в парламенті: «Ми пропонуємо те, що допоможе відродженню села. І це прописано в нашій програмі. – запевнив В. Губерський. – Перше, що треба реалізувати, — децентралізацію влади. Сільські й селищні громади мають отримати більше повноважень.  Друге — необхідно продовжити мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення. Зокрема, необхідно ухвалити закон «Про обіг земель сільськогосподарського призначення», який допоможе зупинити тіньовий ринок продажу землі й не дозволить обдирати селян», - переконаний політик.

Також третій момент програми партії  — навести лад у питаннях оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення. А для цього необхідно запровадити Державний земельний кадастр і ухвалити цільову Державну програму з охорони родючості землі.

Довідка

Перша п’ятірка передвиборчого списку: голова партії Віра Ульянченко, заступник голови - Геннадій Новіков, голова Омельницької сільради Олександра Шереметьєва,  Володимир Хоменко, заступник голови партії Ірина Синявська.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів