У Львові попрощалися з полеглими лейтенантом 24-ї бригади Думанським і десантником 80-ї Муравйовим (відео)

21:49 20 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ZIK

Двох львів'ян, яким було всього двадцять і двадцять три роки, прийшли проводити в останню путь сотні городян


Відео: 5 канал

У Львівській області сьогодні прощаються з сімома військовослужбовцями, які загинули в зоні АТО. Двох львів'ян, яким було всього двадцять і двадцять три роки, прийшли проводити в останню путь сотні городян

У Львові приспущені державні прапори з чорними стрічками. У місті в останню путь проводжають Владислава Муравйова та Юрія Доманського.

«Він був військовий, він закінчив академію сухопутних військ, він в принципі присвятив життя цьому. І що можна сказати – Герой», – говорить однокласник Юрія Доманського, Андрій Денисовець. Прощаються і відспівують хлопців у гарнізонному храмі. Рідні, однокласники, друзі та сотні городян в скорботі.

«Скільки ми вже можемо ховати? Майже кожен день тут у Львові ховають наших хлопців. Я вже не в силах просто зображати якісь сльози і біль. Просто страшний відчай», – каже львів'янка Ірина Цибух.

На Львівщині поховають одинадцять героїв. Більшість загинула 16 серпня в Луганську, коли два снаряди з системи «Град» потрапили в місце дислокації бригади.

«Серед загиблих є і офіцер, і прапорщик, і солдат за контрактом. Всі вони герої. Вони захищали нашу батьківщину, її територіальну цілісність. Воювали за нашу землю», – каже в.о. заступника командира 80-ї окремої аеромобільної бригади, Ігор Бороздюк.

Крім Львщини бійців 80-ї аеромобільної та 24-ї механізованої бригад, поховають також в Закарпатті та Тернопільщині. Наймолодшому герою було всього 19 років.

Про це повідомляє у середу київська газета «Сегодня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів