У Львові одна з радіостанцій зібрала чверть мільйона гривень, за які придбала десантникам 70 бронежилетів (відео)

22:24 19 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Причому це вдалося за перші п’ять днів проведення акції «Подаруй життя солдату».


Відео: ТСН

Чверть мільйона гривень лише за 5 днів зібрали ведучі однієї зі львівських радіостанцій. У своєму ефірі вони ініціювали акцію «Подаруй життя солдату», у якій закликали слухачів підтримати українську армію.

На зібрані кошти вже придбали 70 бронежилетів четвертого ступеня захисту. Сьогодні їх передали бійцям 80-ї аеромобільної бригади, які невдовзі вирушать у зону АТО.

«У першу чергу ці бронежилети будуть видаватися за принципом, хто не зможе взагалі закупити собі амуніцію. Це однозначно малозабезпечені верстви населення, можливо, діти-сироти, люди, які не зможуть в першу чергу забезпечити себе такими засобами захисту», – пояснила волонтер Вікторія Василів.

Ініціатори флешмобу запевняють, що на цьому зупинятися не планують. Акція тільки набирає обертів. Так, за вчора вдалося зібрати рекордну суму – 100 тис. гривень.

«Ми підрахували, що якщо з тих сотень тисяч слухачів п'ять тисяч скинуться по 280 гривень, то ми зберемо близько одного 1,4 млн. І ми за ті кошти зможемо купити амуніцію для 400 солдатів. Відповідно, вони поїдуть у зону АТО захищеними», – розповів радіоведучий Андрій Великий.

Про це повідомляє у вівторок «Телевізійна служба новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів