У Львові обрано нового голову регіонального УДАРу

10:11 22 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: lviv-udar.com

У п’ятницю, 21 листопада, відбулась звітно-виборча конференція Львівської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Делегати обрали новим головою львівського УДАРу депутата Львівської міської ради Петра Адамика.

Про це інформує прес-служба організації.

Під час підсумкової прес-конференції новообраний голова Львівського УДАРу Петро Адамик відзначив, що основним завданням для себе на новій посаді бачить активізацію структур організації та підготовку до наступних місцевих виборів.

«Дуже символічно, що наша конференція відбувається саме сьогодні, 21 листопада. Адже рівно рік тому, для України почався зовсім інший відлік часу. Це рік кардинально змінив Україну і українців. І я з гордістю можу відзвітувати, що за цей рік ми, ударівці Львівщини не залишались осторонь цих подій. З перших днів революції Гідності ми активно брали участь у всіх акції протесту. Так само як і зараз ударівці активно працюють у волонтерських рухах допомоги  українській армії.
Зараз ми виходимо на новий етап діяльності. Попереду – місцеві вибори. У нас є і авторитетні члени організації , яких підтримує громада, і ефективні менеджери виборчого процесу. Тож маємо багато завдань, і нам є над чим працювати», - відзначив політик.

Петро Адамик, також, повідомив, що обласна організація висуватиме кандидатів у депутати до всіх органів місцевого самоврядування, а також кандидатів у мери міст.

Заступник голови центрального виконавчого комітету політичної партії УДАР Олексій Рябикін окреслив подальший формат діяльності партії: «В першу чергу хочу наголосити, що партія УДАР братиме участь у майбутніх виборах до місцевих органів влади самостійно. Протягом минулого року ми поступались власними політичними амбіціями, свідомо ішли на зниження політичного рейтингу. Адже ми розуміли, що країні перш за все потрібна єдність. Відповідно, суспільство ані під час президентських, ані парламентських виборів нічого не чуло про нашу політичну силу. Натомість, зараз, ми вважаємо, настав час відновити  діяльність УДАРу як самостійної політичної сили».

Політик підкреслив, що партія УДАР буде проводити відкритий відбір кандидатів на місцеві вибори. «Партія УДАР вестиме абсолютно прозору політику щодо кандидатів, яка базуватиметься на принципах конкурентності, відкритості та прозорості. Одна з основних цілей нашої партії – це створення соціальних ліфтів для молодих, освічених, амбітних лідерів, які здатні змінити нашу країну на краще. Відтак, наша участь у майбутніх виборах полягатиме саме цьому – якісно змінити українську політичну еліту, привівши до влади в усіх областях нових політичних лідерів», - сказав Олексій Рябикін.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів