У Львові облили фарбою російську крамницю (відео, оновлено)

18:12 31 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Економічний бойкот регіоналів. Львів» в інтернет-мережі «Facebook»

Активісти громадської організації «Економічний бойкот» закликають містян припинити купувати товари російського виробника.

У Львові активісти пікетували магазин, де продають російське взуття. Під дверима крамниці вони постелили килимок для витирання ніг із зображенням Путіна і облили його червоною фарбою, що символізує кров, пролиту на Донбасі.

Туалетним папером з обличчям російського президента обмотали вхід до магазину, а у коробки зі взуттям поклали аркуші із закликом не купувати товарів окупанта. Продавці магазину не заважали активістам проводити акцію протесту.

Про це повідомили сьогодні, 31 серпня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Подробиці – на його відео:

Активісти облили фарбою російський магазин у Львові. Облили червоною фарбою та обклеїли туалетним папером із зображенням чоловіка, схожого на президента країни-агресора, російський взуттєвий магазин у Львові. У такий спосіб активісти громадської організації «Економічний бойкот» закликають містян припинити купувати товари російського виробника.

Натомість, покупці, які були присутні в магазині під час акції, кажуть, що армії допомагають, але купують саме тут, зважаючи на низькі ціни. Прокоментувати дії активістів ніхто з керівників магазину так і не вийшов.

Про це повідомили сьогодні, 31 серпня, на телевізійному «5 каналі». Подробиці – на його відео:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів