У Львові об 11:00 розпочнуть вшановувати пам’ять героїв національно-визвольних змагань

10:24 24 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lvivexpres.com

Після покладання об 11:00 квітів до пам’ятника головному командирові Української Повстанської Армії генерал-хорунжому Романові Шухевичу в Білогорщі стартує пробіг естафети студентів Львівського державного університету фізичної культури за маршрутом: площа навпроти пам’ятника Романа Шухевичу – Поле почесних поховань № 76 Личаківського кладовища.

Свято Героїв розпочнеться сьогодні, 23 травня, об 11:00 у Львові покладанням квітів до пам’ятника головному командирові Української Повстанської Армії генерал-хорунжому Романові Шухевичу у Білогорщі. 

Опісля стартує пробіг естафети студентів Львівського державного університету фізичної культури за маршрутом: площа навпроти пам’ятника Романа Шухевичу – Поле почесних поховань № 76 Личаківського кладовища. Це щорічна естафета студентів Львівського державного університету фізичної культури, присвячена пам’яті героїв національно-визвольної боротьби.

О 12:00 представники влади та громадськості вшанують новітніх Героїв України і покладуть квіти до могил на полі почесних поховань № 67. Звідси учасники заходу перейдуть до Поля почесних поховань № 76, де покладуть квіти до могил учасників АТО. Тут же відбудеться панахида, після якої учасники вирушать урочистою ходою до проспекту Свободи, 

Також о 12.00 з нагоди Свята Героїв покладуть квіти до пам’ятника Степану Бандері. Тут же відбудеться віче, за участю влади міста й області і громадськості. Від пам’ятника Степану Бандері йтиме колона до проспекту Свободи за маршрутом: пам’ятник Степану Бандері – вулиця Степану Бандери – вулиця Коперника – проспект Свободи. Учасники ходи зупинятимуться та покладатимуть квіти до пам’ятних дощок, присвячених видатним діячам боротьби за незалежність України.

Опісля представники молодіжних громадських організацій та студентської молоді зустрінуться з представниками ветеранських і патріотичних громадських організацій на просп. Свободи, спільно покладуть квіти до пам’ятника Тарасові Шевченка та виконають Державний Гімн України.

Про це повідомили «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів