У Львові нагородили бійців батальйону «Воля», волонтерів і капеланів

10:34 30 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

У Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької відбулося урочисте святкування другої річниці створення 3-го батальйону територіальної оборони.

«У суботу, 28 травня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин взяв участь в урочистому святкуванні другої  річниці створення 3-го батальйону територіальної оборони Львівщини «Воля», яке відбулося у Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької», – повідомили в прес-службі Львівської обласної ради, де також розповіли подробиці:

«Звертаючись до присутніх у залі військових, голова Львівської обласної ради сказав, що він щасливий, що знайомий з 3-го батальйоном тероборони Львівщини. Олександр Ганущин також заявив: «Від імені усього депутатського корпусу прийміть найщиріші привітання та подяку за те, що ви робите. Це не останній рік нашої боротьби і ми ще не раз зустрінемося з вами або у цьому залі, або на передовій. Слава вам і слава Україні!».

Відтак понад 90 військових, волонтерів, капеланів були відзначені цінними подарунками, грамотами та подяками Львівської обласної ради. Опісля для усіх присутніх відбувся святковий концерт. Нагадаємо, Третій батальйон територіальної оборони Львівщини створений  в травні 2014 року, а у листопаді був розформований у Третій окремий мотопіхотний батальйон 24-ї окремої механізованої бригади».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів