У Львові міліція затримує учасників акції з прапорами УПА

23:27 13 жовтня 2013 р.

Понад 20 молодих людей затримали працівники міліції в центрі Львова неподалік від будівлі Львівської обласної ради. Про це Інтерфакс-Україна повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС у Львівській області.

Група молодих людей під червоно-чорними прапорами проводила акцію, на яку вони подали заявку. У той же час неподалік перебувала інша група людей і між ними почалася словесна перепалка. У зв'язку з тим, що словесні аргументи ставали все більш різкими, працівники міліції розділили їх, а через якийсь час бійці "Беркута" відгородили цю групу від опонентів. Саме в цей час юнаки під червоно-чорними прапорами почали кидати на землю ножі, газові балончики, молотки та інші металеві предмети.

"Для недопущення правопорушень міліція затримала понад 20 молодих людей, їх доставили у Галицький райвідділ для з'ясування обставин. На місці працює опергрупа, з'ясовуються подробиці" - сказала агентству начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС у Львівській області Світлана Добровольська . За її словами, відкрито кримінальне провадження та внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як повідомляв "Щоденний Львів", у Львові в неділю, 13 жовтня, напередодні святкування 71-ї річниці створення УПА, відбувся урочистий Марш слави УПА.  Про це пише Newsru.ua.

Про "іншу групу людей", які гаряче дискутували з учасниками акції, міліція не повідомляє. 

13 жовтня біля Львівської обласної ради було заплановано одразу три акції різних за ідеологією організацій – «Молода Галичина»,  «Захист праці», «Автономний опір». Також біля пам’ятника В`ячеславу Чорноволу відбулася зустріч із виборцями народного депутата від ВО «Свобода» Юрія Михальчишина.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів