У Львові масштабно відзначатимуть Свято Героїв

16:45 25 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «У неділю, 27 травня, на Львівщині відбудуться урочисті заходи із нагоди відзначення Свята Героїв».

Про це повідомили в п’ятницю, 25 травня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Розпочнуться урочистості із покладання квітів до пам’ятника головному командирові УПА генерал-хорунжому Романові Шухевичу у Білогорщі. Звідси стартуватиме естафета за участі студентів Львівського державного університету фізичної культури».

«Опісля відбудеться покладання квітів до могил героїв на Личаківському кладовищі, зокрема на полі почесних поховань № 67, № 76 та чин екуменічної панахиди. Найбільшим дійством, що неодмінно запам’ятається кожному з учасників, стане урочиста хода, яка стартуватиме від площі біля пам'ятника Степанові Бандері, де відбудеться формування святкової колони», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Хода пройде центральними вулицями міста до площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку, де всі учасники святкового дійства спільно з музичними оркестрами області виконають Національний Гімн України. Також сформують Тризуб», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Завершить заходи з нагоди Свята Героїв громадське віче. Львівська обласна державна адміністрація запрошує всіх охочих долучитися до свята та вшанувати велич і звитягу українських героїв та одягнути національний одяг», – повідомили також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів