У Львові бійців Народної самооборони навчають викладачі університету внутрішніх справ

13:28 14 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Про це повідомляє сьогодні, 14 квітня, його відділ зв’язків з громадськістю.

За його інформацією, 10 квітня, у Львівському державному університеті внутрішніх справ стартував навчальний процес для членів «Народної самооборони». Керівництво міліцейського вишу, яке позитивно сприйняло бажання учасників громадського формування отримати нові знання та покращити свої вміння, підтримало ініціативу проведення такого навчання саме у стінах ЛьвДУВС.

Натомість керівник формування Валерій Веремчук запевнив:«Ми вдячні керівництву університету за те, що пішли нам назустріч та погодились на співпрацю.Хлопці, які прийшли сюди – зробили це лише зі своєї власної волі, адже маючи певний досвід патрулювання вулицями, ми дійшли висновку, що потрібно вчитись. Ми прагнемо знань!».

Як зазначив виконувач обов’язків ректора ЛьвДУВС полковник міліції, кандидат юридичних наук, доцент Валерій Середа, науковці університету вже розробили орієнтовний тематичний план проведення занять. Однак для викладачів не менш важлива думка і самих «студентів» щодо питань, які виноситимуться на розгляд. Тому Валерій Вячеславович звернувся до присутніх з проханням бути більш активними та надавати власні пропозиції щодо навчальних тем.

Варто відзначити, що подібні заняття (у формі лекцій, семінарів та практичних занять) проходитимуть щовівторка і щочетверга упродовж двох місяців, а по завершенню навчання на слухачів чекатиме символічний зріз знань, аби кожен міг переконатись у своєму рівні підготовки. Зокрема, перше заняття мало ознайомчий характер.

Керівник навчального процесу бійців Народної самооборони – начальник факультету для підготовки фахівців для підрозділів кадрового забезпечення та міліції громадської безпеки полковник міліції, доктор юридичних наук, професор Тарас Гарасимів – представив слухачам науково-педагогічних працівників, які з ними працюватимуть, розповів про матеріально-технічну базу університету, а також озвучив навчальні питання сьогоднішнього заняття. Зокрема він ддовів до присутніх основні положення нормативно-правового забезпечення правоохоронної діяльності в Україні.

Своєю чергою, професор кафедри адміністративного права та процесу полковник міліції, кандидат юридичних наук, доцент Ярослав Когут розповів про правила складання протоколу про адміністративне правопорушення та основні помилки при його заповненні. Натомість доцент кафедри практичної психології факультету психології ЛьвДУВС кандидат психологічних наук Віталій Карпенко виступив з доповіддю «Психотравми».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів