У Львові байкери розвозили на супермотоциклах охочих за пожертви українській армії (відео)

20:46 27 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: anderver.livejournal.com

Байкер Андрій запевнив у неділю: «Це не перша акція. Ми вже кров здавали, а от тепер гроші збираємо».


Відео: Західна інформаційна корпорація

Західна інформаційна корпорація розповідає сьогодні, 27 липня, в повідомленні «На пл. Ринок байкери катають охочих за пожертви українській армії»:

«Сьогодні, 27 липня, у Львові на пл. Ринок байкери із клубу «Хулігани» катають усіх охочих на своїх супермотоциклах. Всі зібрані кошти рокери передадуть на потреби українських військових, які зараз воюють на Донбасі. Про це інформує репортер телеканалу ZIK Ірина Мороз.

Як розповів байкер Валентин, у такий спосіб аматори мотоциклів хотіли допомогти нашим хлопцям, які зараз відстоюють Незалежність України у зоні Антитерористичної операції. Охочих покататися на байках дуже багато.

Фіксованого тарифу за катання на байку немає – львів’яни і гості міста кладуть до скриньки для пожертв скільки можуть. Ліна з Києва розповіла репортерові ZIKу, що вона вже вкинула гроші до скриньки, а тепер чекає своєї черги покататися на мотоциклі. Євген, який приїхав до Львова з Миколаївської області, зізнався, що пережив неймовірні емоції, сидячи на задньому сидінні байка. Байкер Андрій поінформував, що вже встиг покатати сімох людей. «Це не перша акція. Ми вже кров здавали, а от тепер гроші збираємо», – зазначив він».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів