У Львові активісти закликали: «Волонтером може бути кожен», «Байдужість вбиває – не будь байдужим» (відео)

11:00 24 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Павло Паламарчук / «День»

Учора, 23 травня, біля пам’ятника Кобзареві на проспекті Свободи зібралися волонтери, щоби продемонструвати підтримку бійцям АТО і долучити до своїх волонтерських лав небайдужих до подій на сході країни львів’ян.

Серед присутніх, а прийшло їх кілька сотень, – і дорослі, і малі, які, взявшись за руки, виконали Гімн України. Тримали плакати «Волонтером може бути кожен», «Волонтер – це стан душі», «Байдужість вбиває – не будь байдужим»… Вигукували: «Станьте з нами, добрі люди – волонтерам не байдуже!».

Активісти, що вивели добровільних помічників наших бійців на львівський майдан, кажуть, що цією акцією хочуть трохи розбурхати людей і нагадати: «Якщо в телевізорі спокійно, то це не означає, що спокійно на сході…». Також додають, що самі виснажилися за півтора року волонтерства. А от такі акції, як сьогоднішня, допомагають підняти дух і наснажитися на подальшу корисну для країни роботу.

А далі відбувся флеш-моб. Волонтери розгорнули 10-метровий національний прапор і запропонували усім охочим залишити на ньому автографи. Обіцяють, що стяг поїде Україною і перебуватиме у мандрах аж до Дня Незалежності. А потім його передадуть на Донбас – вже звільнений і мирний.

Про це повідомили сьогодні, 24 травня, в київській газеті «День».

Як інформував «ЩЛ», у Львові об’єдналися в живий ланцюг волонтери.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів