У Львівській облраді – цілодобова Громадська приймальня підтримки Євромайдану

23:21 23 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: galinfo.com.ua

У ній депутати й представники Координаційного штабу студентської ради приймають усі побажання, звернення й пропозиції громадян щодо проведення акцій на підтримку підписання угоди про асоціацію України з ЄС.

Окрім того, як повідомляє сьогодні, 23 листопада, прес-служба обласної ради, до Громадської приймальні можуть звертатися всі бажаючі надати допомогу (одяг, їжу тощо), в тому числі грошову, – для підтримки всеукраїнської акції «Євромайдан». Попередньо, Громадська приймальня діятиме до 28 листопада, оскільки цього дня було заплановано підписати на Вільнюському саміті  угоди про асоціацію України з ЄС.

Як повідомляє студент Андрій Ткачук, котрий саме зараз знаходиться в Громадській приймальні, доброчинні грошові внески прийматимуть тільки за перерахунком, оскільки в кінцевому результаті будуть звітуватися за кожну гривню.

«Волонтери організовують прийом заявок громадян на виїзд до столиці, де відбудеться Євромайдан. Також ми чекаємо на людей, які їдуть до Києва і можуть забрати туди людей. Зараз допомога кожної людини є вкрай важливою», – інформує такожАндрій Ткачук.

Окрім номера телефону гарячої лінії Координаційного штабу Львівської обласної ради – 0-800-501-727, у Громадській приймальній у цілодобовому режимі діятиме ще один номер – (032) 2999 560.

Банківські реквізити для перерахунку коштів на акцію «Євромайдан»:

Р/р: 260092020

МФО: 325268

ЗКПО: 25237542

Як повідомляв «ЩЛ», «У Львові запрацював «гарячий» телефон Євромайдану»; «На гарячу лінію Євромайдану у Львові дзвонять ті, хто хочуть до Києва».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів