У Львівській облдержадміністрації стартували конкурси громадських проектів

17:38 8 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Для реалізації ініціатив громадськості цьогоріч надаватиметься фінансова підтримка з обласної програми «Молодь Львівщини».

«Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації оголошує два конкурси з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими (молодіжними та дитячими) організаціями та творчими спілками», – повідомили сьогодні, 8 лютого, в прес-службі ЛОДА, де також розповіли подробиці:

«Для реалізації ініціатив громадськості цьогоріч надаватиметься фінансова підтримка з обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки всього 590 тисяч гривень, а також Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства на 2014-2018 роки – 200 тисяч гривень. Учасниками відбору можуть бути інститути громадянського суспільства, які зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за два роки до оголошення конкурсу.

Проекти (програми, заходи) мають бути спрямовані на реалізацію таких цілей та пріоритетних завдань:

Обласна програма «Молодь Львівщини»: національно-патріотичне виховання дітей та молоді; утвердження громадянської свідомості й активної громадянської позиції дітей та молоді, у тому числі для молоді з числа внутрішньо переміщених осіб; поширення серед дітей та молоді здорового й безпечного способу життя, розвиток неформальної освіти, створення умов та здійснення заходів, спрямованих на забезпечення первинної і вторинної зайнятості та самозайнятості молоді в процесі співпраці вітчизняних і міжнародних громадських об’єднань, роботодавців, органів державної влади та місцевого самоврядування, сприяння інтеграції української молоді в європейське молодіжне співтовариство. Регіональна програма сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області: соціально-економічний розвиток; культурно-просвітницька діяльність; аналітична діяльність та проведення соціологічних досліджень; протидія корупції

Зазначимо, що подавати можна одразу кілька конкурсних пропозицій. Серед можливих видів діяльності: проведення спрямованих на реалізацію цілей та пріоритетних завдань конкурсу конференцій, панельних дискусій, круглих столів, конгресів, симпозіумів, тренінгів, курсів, навчальних семінарів, фестивалів, виставок; випуск поліграфічної продукції спрямованої на реалізацію завдань конкурсу; розробка та друк методичних матеріалів; організація та проведення інформаційних кампаній; проведення культурно-просвітницьких заходів, квестів, флеш-мобів; організація та проведення теренових ігор, походів та таборів дітей та молоді на виконання завдань програм. Варто також наголосити, що програми (проекти) не обмежуються наведеним переліком видів діяльності. Проте, не можуть бути підтримані ті з них, які спрямовані на отримання прибутку, підтримку політичних партій та не відповідають обласному рівню виконання (реалізації).

На фінансування однієї програми (проекту, заходу) виділятимуть від п’яти тисяч гривень до 25 тисяч гривень. За рахунок бюджетних коштів може бути профінансовано не більше як 75% вартості. Решта 25% забезпечує інститут громадянського суспільства у вигляді матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у тому числі оплата вартості приміщення, техніки, обладнання.

Для участі у конкурсі громадські організації подають у друкованій та електронній формі конкурсну пропозицію, яка має бути підготовлена українською мовою. Детальний перелік, зразки документів та умови конкурсу можна отримати тут.

Конкурсні пропозиції приймаються з 8 лютого до 8 березня 2016 року включно, щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів з 10:00 до 18:00 (перерва – з 13:00 до 14:00) за адресою: 79008, Львів, вулиця Винниченка, 18, кабінет 403, департамент внутрішньої та інформаційної політики  Львівської облдержадміністрації.

Контактна особа: спеціаліст відділу департаменту внутрішньої політики ЛОДА Лаврін Іванович Фарович (телефон. 299 91 06). Адреса електронної пошти: uwp2@loda.gov.ua (з позначкою «на конкурс»)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів