У Львівській обласній раді зобов’язалися сприяти координації дій владних інституцій з волонтерами

13:55 26 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Голова тимчасової контрольної комісії обласної ради зі сприяння Збройним силам України та іншим військовим формуванням Ярослав Мудрий запевнив: «Спільно з волонтерами Луганщини було сформовано перелік першочергових завдань, які також спільно і вирішуватимемо».

«У середу, 25 лютого, у Львівській обласній раді відбулась робоча зустріч Ярослава Мудрого – голови тимчасової контрольної комісії обласної ради зі сприяння Збройним силам України та іншим військовим формуванням, розміщеним на території Львівської області, й представників волонтерських організацій Луганщини», – повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, конкретизуючи при цьому:

«На зустрічі піднімали актуальні питання, які найбільше турбують представників волонтерських організацій. Зокрема, волонтери озвучили пропозицію про координацію дій влади та волонтерських організацій. Ярослав Мудрий схвально відгукнувся на пропозицію громадськості та зобов’язався сприяти координації дій владних інституцій з волонтерами для допомоги вимушеним переселенцям і військовослужбовцям, які перебувають у зоні АТО, а також зазначив:

«Відбулась дуже плідна розмова, у ході якої виявили питання, що потребують термінової реакції, адже від наших дій залежать життя людей, які страждають через військові дії на сході України. Тому спільно з волонтерами Луганщини було сформовано перелік першочергових завдань, які також спільно і вирішуватимемо. Зокрема, домовлено про відправку адресної допомоги людям, які, на жаль, залишились у зоні проведення АТО. Натомість волонтери зобов’язались допомагати зі звільненням полонених українських військовослужбовців».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів