У львівській гімназії «Євшан» створили Легіон національно-патріотичного виховання молоді

22:48 28 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадського формування «Народна Самооборона Львівщини» в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили в суботу в громадському формуванні «Народна Самооборона Львівщини», сьогодні в 10.00 в гімназії «Євшан» на вулиці Любінській 93а відбулося урочисте відкриття Легіону національно-патріотичного виховання молоді.

Активісти громадського формування «Народна Самооборона Львівщини» повідомили сьогодні, 28 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Сьогодні в 10.00 в гімназії «Євшан» на вулиці Любінській 93а відбулося урочисте відкриття Легіону національно-патріотичного виховання молоді. Ще перед входом в гімназію самооборонівці презентували похідні намети, способи маскування автомобілів. 

У фойє були розставлені столи з демонстративним інвентарем. яким будуть користуватися вихованці легіону. Відкриття відбулося за участю хорової капелли «Дударик»

Благословив захід парох Церкви Всіх Святих Українського Народу о.Володимир. З вступним словом виступали керівник ГФ «Народна самооборона» В.Веремчук, директор гімназії Б.Назар, бійці батальйону «Львів» , що брали участь у військових діях та координатори навчального центру Легіону.

Одразу після урочистої частини у батьків та дітей була можливість стати слухачами курсів даного легіону. Навчання розпочнуться уже з понеділка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів