У луганських терористів – панічні настрої, – «ІС» (відео)

19:45 4 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.comukr_lugansk

Після успішних дій українських силовиків на Донеччині емісари спільноти «Інформаційний Спротив» відзначають різке погіршення морально-психологічного стану терористів з так званої Луганській народної республіки.


Відео: ICTV

Спільнота «Інформаційний Спротив» розповідає сьогодні, 4 червня,в повідомленні «У луганських терористів панічні настрої, – «ІС»:

«Після успішних дій українських силовиків в Донецькій області емісари групи «Інформаційний Спротив» відзначають різке погіршення морально-психологічного стану терористів з так званої Луганській народної республіки. Зокрема, активні учасники терористичних формувань Луганській області вивозять сім'ї на територію Російської Федерації й розглядають можливість власного втечі.

Відзначаються й панічні настрої серед окремих лідерів бандформувань ЛНР. Вони віддають розпорядження про створення схронів зі зброєю та спорядженням, проводять інструктажі з приводу поведінки в разі затримання силами АТО .

Терористи пригнічені відсутністю реальної допомоги з боку їхнього головного пособника – Російської Федерації. В останні дні президент РФ В.Путін згадується виключно в негативному контексті.

Раніше група «Інформаційний Спротив» повідомляла, що терористи чекають допомоги з Росії та Криму».

Як інформував «Щоденний Львів», спільнота «Інформаційний Спротив» попереджає в середу, що на кордоні з Україною – до 50 вантажівок з російськими бойовиками, керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов повідомив, що терористи намагаються прорватися з оточення в Слов'янську й Красному Лимані, а прес-служба Донецької облдержадміністрації – що терористи намагаються втекти з оточеного Слов’янська разом із мирними жителями.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів