У Краматорську захопили будівлі управлінь МВС і СБУ, – ЗМІ (відео)

18:58 21 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Як повідомляє місцеве інтернет-видання, від міліції вимагають видати зброю.


Відео: InfoResist

Інтернет-видання «Краматорськ.Info» повідомляє сьогодні, 21 квітня, що в Краматорську на Донеччині озброєні автоматами бойовики в камуфляжному одязі захопили будівлю міськвідділу міліції, а його начальника Віталія Колупая відвезли в невідомому напрямку. Видання додає: «Бійці, які захопили будівлю міськвідділу міліції, вимагають видати їм зброю. Ведуть себе нахабно і безцеремонно».

Натомість російська інформагенція «РИА Новости» повідомляє в неділю, що група озброєних людей увійшла також до будівлі СБ України в Краматорську, й конкретизує: «Ведуться переговори між співробітниками служби безпеки і прихильниками федералізації. На ворота СБУ сепаратисти повісили прапор так званої Донецької народної республіки. Раніше прихильники федералізації пікетували будівлю СБ України, міліції і будівлю військової охорони аеродрому з вимогою не брати участь у військових операціях проти ополченців. Також вже тиждень утримується будівля міської ради Краматорська».

Як повідомляв сьогодні, 21 квітня, «Щоденний Львів», керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук попереджав у понеділок: «За оперативними даними «Інформаційного Опору», екстремісти на Донбасі готуються до скоєння нових провокацій, спрямовану на подальшу дестабілізацію ситуацію в регіоні. Зокрема, в Краматорську екстремісти оголосили «загальну мобілізацію» місцевого населення під приводом нібито прибуття в місто колони автобусів з представниками «Правого сектора». Наразі по Краматорську курсує автомобіль з гучномовцями, через які городян закликають мобілізуватися і «дати відсіч наступаючим бандерівцям». За нашими даними, в Слов'янську готуються до відбуття в Краматорськ загони бойовиків для «посилення» місцевих сепаратистів. Не виключаються нові диверсії з жертвами серед місцевого населення, вчинені сепаратистами з намаганням видати їх за акції «Правого сектора».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів