У ході всіх боїв за Донецький аеропорт уже полягли більше двохсот українських воїнів, – експерт

00:20 24 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: nardim.at.ua

Військовий експерт Олександр Кривоносов повідомив у п’ятницю: «За весь період перебування українських військових в донецькому аеропорту, за моїми підрахунках, загинуло понад 200 осіб, а поранено – понад 500».

Інформагенція «УНН» передала 23 січня, в повідомленні «Понад 200 українських військових загинуло під час протистоянь в аеропорту Донецька, – експерт»:

«Під час протистоянь в донецькому аеропорту загинуло понад 200 військових. Про це УНН повідомив військовий експерт Олександр Кривоносов.

«За весь період перебування українських військових в донецькому аеропорту, за моїми підрахунках, загинуло понад 200 осіб, а поранено – понад 500, а не 30 чи 40», – повідомив він. З його слів, тільки до Дніпропетровської лікарні за останній час потрапило 13 військовослужбовців, які наразі перебувають у критичному стані.

Нагадаємо, 22 січня у прес-службі батальйону «Азов» повідомили, що українські воїни, що захищали донецький аеропорт, змушені були здати те, що ще рік тому було прекрасним, сучасним летовищем. В «Азові» наголосили, що нечесна війна триває.

Як повідомляв «УНН2, в ніч на 22 січня «кіборги”» покинули повністю зруйнований донецький аеропорт. Вдень 21 січня терористичні війська підірвали перекриття нового терміналу донецького аеропорту.

Також протягом дня точилися запеклі бої за летовище. Через загострення ситуації в зону проведення АТО виїхав секретар РНБО Олександр Турчинов.

Втім, його автомобіль потрапив під обстріл неподалік донецького аеропорту. Сам Турчинов не постраждав та був евакуйований.

Як відомо, оборона донецького летовища тривала 242 дні».

Про це повідомляється на сайті інформагенції «УНН».

Як інформував «ЩЛ», десантник 80-ї бригади зі Львова поліг в аеропорту Донецька, затиснувши фотографію своїх дітей у долоні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів