У Госдумі заявили, що Росія хоче відновитися у кордонах 1945 року

17:22 4 липня 2020 р.

Фото до новини

Це означає, що Російська Федерація хоче окупувати всі території 14 колишніх радянських республік, які стали незалежними країнами у 90-х роках минулого століття.

Після реформи, спрямованої на відновлення батьківщини, президенту Росії Владіміру Путіну обов'язково потрібен буде титул в століттях, «як було  стосовно лідерів Росії або Русі в їх історичному минулому». Про це в інтерв'ю «Говорить Москва» поміркував член комітету Держдуми з бюджету і податків Євген Федоров.

На думку парламентаря,  голосування, що відбулося недавно - це лише початок процесу і згода народу на відновлення країни в межах 1945 року. Федоров вважає, що Путіна можна буде називати "Владіміром-об'єднувачем".

У суботу, 4 липня, в Росії набула чинності оновлена ​​Конституція з поправками, схваленими на всенародному голосуванні. У Держдумі вже почали працювати над зміною законодавчої бази. За словами голови комітету з держбудівництва та законодавства Павла Крашеніннікова, необхідно прийняти близько 80-90 законів, щоб реалізувати нові положення Основного закону.

Голосування щодо поправока проходило з 25 червня до 1 липня включно. Жителі більшості російських регіонів виступили за внесення змін до Основного закону - за поправки проголосували 77,92 відсотка. Проти конституційних змін виступив тільки Ненецький автономний округ, де проти проголосували 55,25 відсотка учасників плебісциту. Про це повідомляє сайт Lenta.ru.

За повідомленнями зарубіжних ЗМІ, голосування щодо поправок до Конституції у Росії відбулося формально і без дотримання будь-яких юридичних процедур. Його результати були відомі заздалегідь. Головна мета голосування була в тому, щоб Путін обнулив свої президентські строки і зміг управляти Росією до своєї політичної або природної смерті у 2036 році.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів