У Дрогобичі на Львівщині попрощалися з полеглим гвардійцем Богданом Вовком

18:42 5 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vv.gov.ua/news.php?nid=7054&lang=ua

Як повідомили в четвер у прес-службі Національної гвардії України, місцем вічного спочинку для уродженця Львівської області 45-річного старшого сержанта резерву Богдана Вовка стало рідне місто Дрогобич.

Місцем вічного спочинку для уродженця Львівської області 45-річного старшого сержанта резерву Богдана Вовка стало рідне місто Дрогобич», – повідомили сьогодні, 5 березня, в прес-службі Національної гвардії України. У повідомленні також зазначено: 

«В останню путь гвардійця проводжали рідні, близькі друзі, товариші по службі. Богдан Вовк вважав себе досвідченим бійцем. Адже за плечима мав строкову військову службу ще в Радянській армії, на посаді командира підрозілу середніх танків. За старанність і професіоналізм отримав нагрудний знак «Отличник СА». 

Тому цілком свідомо вирішив чесно виконати свій обов’язок перед Вітчизною і у цей скрутний час. З липня 2014-го був призваний по мобілізації в бригаду оперативного призначення Східного ОТО Національної гвардії України у Харкові.

Це було його друге службове відрядження в зону проведення антитерористичної операції. 14 лютого під час спроби виходу з оточення сепаратистів у місті Дебальцеве Донецької області з ним був втрачений зв’язок.

Близько двох тижнів Богдан вважався зниклим безвісті і його рідні та друзі сподівалися, що йому вдалося вижити. Але згодом його тіло було виявлене серед полеглих українських воїнів в одному із моргів.

Вдома його не дочекалася мати, сестра та дружина. Без батьківської підтримки назавжди залишився син Тарас.

Командування та весь особовий склад бригади оперативного призначення Національної гвардії України висловлює глибоке співчуття родині, близьким та друзям загиблого. Нехай земля йому буде пухом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів