У Донецьку терористи штурмують будівлю прокуратури (трансляція, відео)

15:54 1 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com

Перед нею вишикувалися зі щитами правоохоронці зі щитами.


Відео: Лена Иванова

 

У Донецьку сепаратисти штурмують будівлю обласної прокуратури. Про це повідомляє сьогодні, 1 травня,  кореспондент місцевого видання «ОстроВ»

Згідно з повідомленням, перед будівлею прокуратури вишикувалися правоохоронці зі щитами. В їх бік летить каміння і димові гранати, постійно лунають вибухи. Все в диму.

Є поранені серед солдатів внутрішньої служби, так і серед нападників.

По вулИЦІ Челюскінців їдуть машини швидкої допомоги. Найближчі магазини закривають двері. Обрана бруківка біля трамвайних колій. 

Раніше прихильники самопроголошеної Донецької народної республіки заявили, що прокуратура підтримує «київську хунту» і вирушили висловити «ввічливий протест».

У їх бік летить каміння і димові гранати, постійно лунають вибухи.  Все в диму. Є поранені серед солдатів внутрішньої служби. Найближчі магазини закривають двері.

Натомість «Українська правда» повідомляє в четвер:

«У Донецьку проросійські активісти намагаються взяти штурмом будівлю прокуратури. В четвер вдень проросійськи налаштовані особи проводили марш, під час якого лунали заклики штурмувати прокуратуру, оскільки вона «підтримує київську хунту».

Через якийсь час ці особи побігли до будівлі прокуратури, однак їм перешкодив кордон правоохоронців у захисному спорядженні і зі щитами. У відповідь на те, що правоохоронці не допустили захоплення будівлі прокуратури, проросійські активісти почали кричати, що міліціонери - «фашисти», і почали закидати будівлю камінням і петардами.

Правоохоронці змушені були відступити до будівлі, де тримають оборону від радикалів і намагаються відбивати атаки світлошумовими гранатами. Під час штурму, за непідтвердженими даними, є постраждалі серед бійців внутрішніх військ».

Ще одне відео: https://www.youtube.com/watch?v=gT56RUV6VdU

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів