У бою за донецький аеропорт поліг десантник львівської 80-ї бригади Андрій Грицан

12:20 4 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: stryi.in.ua

Учора, 2 липня, стало відомо, що індентифікували тіло «кіборга» зі села Великі Дідушичі, який до мобілізації працював на заводі «Леоні» у Стрию.

21-річний Андрій Грицан служив у львівській 80-й окремій аеромобільної бригаді. До мобілізації працював на заводі «Леоні» у Стрию.

Воїн захищав донецький аеропорт. В останній розмові з мамою у другій декаді січня, «кіборг» повідомив, що у нього поранена рука та осколком зачепило щоку.

Рідні до останнього надіялись знайти Андрія серед полонених, однак вчора, 2 липня, стало відомо, що за ДНК його тіло індентифікували.  На даний час мама загиблого воїна займається збором документів.

У неділю вона вирушить з волонтерами по свого тіло свого сина. У понеділок після обіду планується Андрія привести на рідну землю.

Про це повідомили в інформаційній агенції «Діловий Стрий». Натомість голова «Спілки солдатських матерів та дружин Стрийщини» Марина Шпіцер написала на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Стрийщина сумує... Сьогодні стало відомо, що ідентифіковано за днк тіло ще одного нашого земляка Грицана Андрія мешканця села Великі Дідушичі.Уся наша спілка висловлює щирі співчуття мамі, сестричці та усій родині... Герої не вмирають!!!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів