Тисячі людей зустрічали на Львівщині живим ланцюгом кортеж із тілом полеглого прапорщика міліції

12:48 27 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Сьогодні останню данину полеглому прапорщику батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» віддали на шляху від міста Броди до передмістя Львова – Дубляни – віддави тисячі людей зі запаленими свічками.

У місто Яворові Львівської області привезли тіло 41-річного Ігоря Лехмінка – бійця батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів». «Прапорщик міліції Ігор Лехмінко, героїчно загинув під час несення служби в місті Дебальцеве Донецької області. Боєць Лехмінко добровільно вступив на службу в батальйон «Львів» наприкінці минулого року», – повідомляє прес-служба УМВС у Львівській області.

Також сьогодні по ходу проходження траурної процесії від міста Броди до передмістя Львова – міста Дубляни тисячі людей із запаленими свічками віддавали останню данину Лехмінку. Траурна колона у супроводі патрульних автомобілів ДАІ проїхала по Львову, городяни проводжали в останню путь бійця.

13 лютого цього року Лехмінко виїхав танком на завдання з підрозділом «Артемівськ». «У його танк потрапила міна, він був убитий або отримав поранення. Допомогти не було кому. Так і залишився в районі «хреста» під Дебальцевим», – пишуть товариші по службі бійця в соцмережі.

Тіло загиблого довго шукали родичі і військові побратими. Похорон загиблого відбудеться в суботу, 28 березня, о 12.00 в місті Яворові на новому міському кладовищі. У Ігоря залишилися дружина і син.

Про це повідомилв сьогодні, 27 березня, київська газета «Сегодня».

Як інформував «ЩЛ»,  завтра відбудеться похорон полеглого на війні прапорщика батальйону «Львів» Ігоря Лехмінка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів