Тимошенко освоює нові електоральні зони на сході України

16:08 23 квітня 2014 р.

Фото до новини

Тимошенко освоює нові електоральні зони на сході України. А образ Порошенка в інформаційному просторі культивують як безальтернативного кандидата та переможця виборів.

Про це сьогодні, 23 квітня, в ефірі громадського мовлення Львівського прес-клубу – «Прес-клуб-ГІТ» розповів політолог Геннадій Шипунов.

Президентська кампанія, за словами політолога, має двох фаворитів –Юлію Тимошенко та Петра Порошенка.

«Фаворити кампанії грають на одному електоральному полі. Це змушує їх вдаватись до нестандартних кроків. Таким кроком є, наприклад, поїздки Тимошенко на схід країни як спроба освоєння нових електоральних зон, щоб залучити дезорієнтованих виборів Партії регіонів. А образ Порошенка в інформаційному просторі культивується як безальтернативного кандидата та переможця виборів», - зазначив політолог

Ключем до перемоги Тимошенко, за словами Шипунова, може стати ефективне розв’язання кризової ситуації на сході країни. Спроба такого розв’язання робить Юлія Тимошенко.

Політолог припускає, що у цю гонку двох може втрутитись і третій кандидат.

«Це буде та людина, яка зможе об’єднати дезорієнтований електорат сходу. Прорив може зробити Петро Симоненко. Є приклади парламентських кампанії, коли КПУ збільшувала кількість своїх прихильників вдвічіі», - наголосив Шипунов.

«Сергій Тігіпко може об’єднати довкола себе поміркований електорат Партії регіонів, тих, хто не хоче голосувати за комуністів», - сказав Геннадій Шипунов.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів