ЦВК зареєструвала нардепом львів’янина Любомира Зубача

17:00 28 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

Начальник управління секретаріату ЛМР замінить у Верховній Раді «списковика» партії «Самопоміч» Владислава Воскресенського, який не захотів звільнятися з посади директора ІТ-компанії «InvisibleCRM».

Центральна виборча комісія (ЦВК) задовольнила прохання представника партії «Самопоміч» (і директора ІТ-компанії «InvisibleCRM». – «ЩЛ») Владислава Воскресенського і не стала реєструвати його народним депутатом, зареєструвавши замість нього № 34 в списку «Самопомочи» Любомира Зубача. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЦВК.

У листопаді 2014 року ЦВК дала Воскресенському відстрочку до 27 травня на надання їм усіх документів, необхідних для реєстрації нардепом. Однак Воскресенський відповідні документи в термін так і не надав.

Отже, ЦВК визнав обраного народного депутата Воскресенського таким, який не отримав депутатський мандат. Замість нього визнаний обраним народним депутатом України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Любомир Зубач 1978 року народження – начальник управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради, член партії «Самопоміч».

Про це повідомила сьогодні, 28 травня, інформаційна агенція «РБК-Україна». Натомість інтернет-видання «Lb.ua» зауважило в четвер: «Зубач зможе стати нардепом після того, як подасть до ЦВК документи про припинення несумісної з депутатським мандатом діяльності (законодавством відведено для цього 20-денний термін).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів