ЦВК відмовилася зареєструвати ініціаторів проведення референдуму щодо вступу України до НАТО

20:35 15 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Відповідне рішення було ухвалено на сьогоднішньому засіданні Центрвиборчкому.

Центральна виборча комісія відмовила у реєстрації ініціативної групи стосовно проведення референдуму за народною ініціативою щодо вступу України до НАТО. Відповідне рішення було ухвалено на сьогоднішньому засіданні Центрвиборчкому, 

Як нагадали у ЦВК, 5 вересня на вулиці Турівській у Києві відбулися збори громадян стосовно проведення референдуму у яких взяло участь 2735 осіб. Разом із тим, того ж дня до ЦВК надійшла ухвала Окружного адмінсуду Києва від 4 вересня за позовом політичної партії Союз до партії «Батьківщина», ЦВК, якою заборонено комісії спрямовувати представника на збори громадян України щодо всеукраїнського референдуму.

Цього дня комісія проінформувала «Батьківщину» про ухвалу суду і заявила, що не направлятиме власного представника на збори. «За таких обставин під час утворення ініціативної групи з всеукраїнського референдуму за народною ініціативою на зборах громадян України 5 вересня 2014 порушено визначений законом порядок», – йдеться у постанові комісії.

Виходячи з цього комісія постановила відмовити у реєстрації ініціативної групи щодо проведення референдуму з питання вступу України до НАТО. Про це інформує сьогодні, 15 вересня, агенціяч «УНН».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів