Терористи заявили в Красном Луче: «Російські війська не дозволять провести вибори Президента України»

01:00 30 квітня 2014 р.

Міський голова Красного Луча Марина Філіппова аплодувала терористам і обіцяла їм сприяння

Міський голова Красного Луча Марина Філіппова аплодувала терористам і обіцяла їм сприяння
Фото: «Луганск.Комментарии»

Вони також запевнили на сесії міськради, що 11 травня буде референдум про статус Луганської області, а потім – її входження до Росії.

Мешканець Красного Луч на Луганщині підтвердив інтернет-виданню «Луганск.Комментарии» інформацію про те, що над будівлею його міськвинкому повісили у вівторок російський прапор. Натомість у п'ятницю, 25 квітня, за словами співрозмовника інтернет-видання, на сесію міськради Красного Луча приїхали декілька терористів із блокпостів і заступник «народного губернатора» Луганської області.

У супроводі депутатів вони пройшли в зал, де розповіли про те, що російські війська вже на кордоні, й що жодних виборів президента вони не дозволять проводити. Терористи також запевнили: «11 травня буде референдум про статус Луганської області, а потім – її входження до Росії».

Єдиного депутата, який виступив проти цієї вакханалії, вигнали із зали. Натомість міський голова Красного Луча Марина Філіппова й депутати аплодували та обіцяли сприяння.

Російський прапор 25 квітня не повісили – сказали, що «силу застосовувати немає сенсу, і так всі за них». За словами співрозмовника інтернет-видання, при цьому не було представників ані міліції, ані СБУ, а будівлю та поверхи охороняли «ряджені» – як вони сказали, «кубанські козаки».

Натомість у вівторок, 29 квітня після обіду російський прапор все-таки з'явився на будівлі виконкому. Красного Луча.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів