Національна гвардія спростовує інформацію про штурм санаторію в Донецьку (оновлено)

22:06 9 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Про це повідомляє в п’ятницю її офіційний сайт.

На офіційному сайті Національної гвардії України опублікованно сьогодні, 9 травня, «Спростування інформації щодо штурму санаторію в Донецьку», в якому йдеться:

«Інформація про те, що у Донецьку озброєні активісти штурмують санаторій, де живуть військовослужбовці Нацгвардії, та про те, що солдати склали зброю не відповідає дійсності.

На території санаторію «Шахтарські зорі» в Будьоновському районі міста Донецька військовослужбовці Національної гвардії не проживають. Наполегливо просимо представників ЗМІ перевіряти інформацію в офіційних джерелах».

Це спростування стосується також сьогоднішньогог повідомлення інтернет-видання «Новости Донбасса» про те, що в п'ятницю в Донецьку більше сотні озброєних терористів з нашивками «Батальйон Схід» і гранатометами оточили санаторій «Шахтарські зорі» в Будьонівському районі міста й змусили розміщених там близько 120 солдатів внутрішніх військ здати їм автомати Калашникова. Близько 80 із них поїхали з в автобусах до Маріуполя підтримати своїх тамтешніх спільників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів