На Луганщині терористи захопили у двох частинах ще 40 автоматів (відео)

15:39 1 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Інтернет-видання «Інсайдер» інформує сьогодні, 1 червня, в повідомленні «Бойовики захопили будівлі та 40 автоматів після штурму частини на Луганщині»:

«Прокуратура розслідує факти нападу на військові частини на Луганщині. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Південного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

«Учора, 31 травня 2014 року, озброєні особи здійснили напади на дві військові частини Збройних Сил України у Луганській області. В одній з них, застосувавши автоматичну зброю та ручні гранати, нападники вивели з ладу радіолокаційну станцію. В іншій частині захоплено будівлі та понад 40 одиниць стрілецької зброї», – йдеться у повідомленні.  За інформацією прокуратури, серед українських військовослужбовців постраждалих немає. 

«Наразі, прокуратурою за фактом знищення радіолокаційної станції відкрито кримінальне провадження за ст. 113 (диверсія). За фактом захоплення військової частини відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258 (терористичний акт). Також вирішується питання відповідальності військових службових осіб за порушення вимог законодавства щодо організації зберігання зброї, боєприпасів та іншого військового майна», – повідомили в прокуратурі».

Яе інформував «Щоденний Львів», терористи оточили й обстрілюють у Луганську офіцерський гуртожиток.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів