Терористи захопили прикордонний пункт пропуску «Довжанський» (відео)

11:36 10 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Як повідомляє у вівторок телеканал «112 Україна», рішення про пропуск через нього приймають представники місцевої міліції, яка перейшла на бік бандформування.


Відео: «112 Україна»

Телеканал «112 Україна» повідомляє сьогодні, 10 червня, що терористи облаштували свій блокпост у пункті пропуску «Довжанський» Луганської області на кордоні з Росією. За рішенням Кабміну, уккраїнська сторона закрила цей та ще декілька пунктів пропуску й вивела звідти всіх працівників через небезпеку перебування там.

Натомість терористи, які називають себе представниками «першої Луганської козацької сотні», встановили блокпост біля пункту пропуску «Довжанський» і самовільно пропускають із сусідньої держави автомобілі, перевіряють документи і вантаж. Причому рішення про перетин кордону приймають представники місцевої міліції, яка перейшла на бік повстанців.

«Керівник» КПП Юрій розповідає, що пасажиропотік на цій ділянці досить великий і додає: «В основному вивозять жінок і дітей. Як тільки закінчаться військові дії, підуть на переговори, ми передамо все це цивільним особам, які будуть продовжувати займатися митницями».

В.о. голови Луганської облдержадміністрації Ірина Верігіна підтвердила, що люди залишають регіон. «Так, люди виїжджають, тому що бомблять і є страх. Місто у нас порожнє», – розповіла Верігіна.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів