Терористи захопили УМВС у Луганську й призначили його «народного начальника» (трансляція, відео)

20:57 29 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Прес-секретар штабу так званої «Південно-східної армії» Олег Десятниченко оголосив у вівторок, що начальник обласного управління МВС у Луганську Володимир Гуславський написав заяву про відставку.

 

Як повідомляє сьогодні, 29 квітня, «Укрінформ», терористи, подолавши опір міліціонерів, захопили будівлю обласного управління МВС у Луганську. «Народним начальником» Головного управління «народний губернатор» призначив Анатолія Науменка.

Опір захисників обласного управління МВС у Луганську тривав близько півгодини. Чутно було вибухи, вулиця, прилегла до адмінбуділві, була заповнена димом.

Врешті-решт до натовпу вийшов прес-секретар штабу так званої «Південно-східної армії» Олег Десятниченко і оголосив, що начальник ГУ Володимир Гуславський написав заяву про відставку й що «народним начальником» Головного управління «народний губернатор» призначив Анатолія Науменка. 

«Так вирішила громада», – стверджував Десятниченко. Захоплювачі, до великого незадоволення натовпу, вирішили відпустити солдатів, що охороняли будівлю, без покарання. 

Як повідомляв «Щоденний Львів», терористи взяли штурмом у Луганську будівлю ОДА, а згодом – телецентру та прокуратури, а Нацгвардія здала зброю й стратегічні об’єкти – за це, як повідомляють у вівторок журналісти, терористи випустили її бійців з будівлі ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів