Терористи зайняли в Слов’янську дитсадки й школи, – журналіст

17:33 24 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Очевидці повідомляють у четвер, що «мер» цього міста дав команду бойовикам використовувати тактику Путіна – прикриватися жінками й дітьми.

Журналіст Роман Бурко  повідомляє сьогодні, 24 квітня,  на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Самопроголошений мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов дав команду збройним бойовикам зайняти дитячі садки. По 5-6 людей зі зброєю з 13.00 перебувають безпосередньо в дитячих садків і шкіл.

«Мером» дана команда своїм терористам використовувати тактику Путіна - прикриватися жінками й дітьми. Батьки, які прийшли забирати своїх дітей із садка, завчасно зіштовхнулися з тим, що дітей їм не віддають під різними приводами й стверджують, що вони повинні воювати на стороні «Донецької Республіки.

Окрім того, підтверджується інформація, що Пономарьов загрожує розстрілювати людей за сприяння українським військовим. Після того, як напередодні початку антитерористичної операції (АТО) в Слов'янську були розклеєні листівки, в яких мирних громадян закликають не залишати свої будинки, не піддаватися на провокації і не виконувати злочинні накази самопроголошеної бандитської влади Пономарьов оголосив про розстріл на місці всіх, у кого буде виявлена дана листівка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів