Терористи відтіснили шаленим вогнем «Градів» і мінометів на територію Росії 42-х бійців 51-ї бригади (відео)

22:50 27 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uk.wikipedia.org

Офіцер 51-ї бригади, який назвався Дмитром Радченком, заявив у неділю «Телевізійній службі новин» каналу «1+1», що це не дезертирство і на бік ворога ніхто не переходив.


Відео: ТСН

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» інформує сьогодні, 27 липня, в повідомленні «Тікаючи від шалених обстрілів терористів, українські бійці перетнули кордон Росії»:

«42 бійці 51-ї механізованої гвардійської бригади, яка базується біля Червонопартизанська на Луганщині, покинули поле бою і перетнули кордон у напрямку Росії. Цю новину поширили російські ЗМІ з посиланням на місцеву прикордонну службу.

«ТСН» удалося зв'язатися з офіцером 51-ї бригади, який назвався Дмитром Радченком. Він частково підтвердив інформацію. Але заявив, що це не дезертирство і на бік ворога ніхто не переходив.

Танкісти щогодинно перебувають під шаленим вогнем мінометів і «Градів». За словами Дмитра Радченка, у них скінчилися їжа й боєприпаси, а техніку було знищено. Аби не потрапити в полон терористів, твердить старший лейтенант, бійці вирішили відступити в Росію в районі пункту перетину кордону «Ізварине» на Луганщині.

Міністерство оборони України цю інформацію перевіряє і долю танкістів озвучить пізніше. Заступник міністра оборони України Ігор Кабаненко сказав, що за цим фактом буде проведене службове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів