Терористи вбили 13 жителів Горлівки з «Градів» і мінометів (відео, оновлено)

18:45 27 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Про це повідомив у неділю прес-центр АТО.


Відео: Славянск ТВ

Інтернет-видання «Українська правда» цитує сьогодні, 27 липня, повідомлення департаменту охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації про те, що внаслідок бойових дій в Горлівці загинуло 13 осіб, серед них – дві дитини (1 рік і 5 років) Натомість в Авдіївці, за попередніми даними, як мінімум п'ять осіб постраждало, з них четверо госпіталізовані.

Прес-центр АТО інформує сьогодні, 27 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» в повідомленні «Кривава терористична акція бандформувань ЛНР та ДНР»:

Обстріл житлових кварталів міста Горлівка з мінометів та РСЗО «Град» ведуть бандити з метою дискредитації Українського війська та залякування мирного населення. Цим терористи прагнуть досягти додаткового набору до лав бандформувань мешканців Горлівки.

Прес-центр антитерористичної операції уповноважений заявити, що сили АТО не ведуть обстріл міст та населених пунктів з артилерії та авіації, аби уникнути жертв серед мирного населення. Місто Горлівка повністю блоковане підрозділами сил АТО. На околицях міста тривають активні бойові дії».

Натомість  кореспондент інтернет-видання «Українська правда», який перебуває на місці подій, повідомив: «Вогонь вівся з околиць міста по центру Горлівки. Кількість загиблих серед мирного населення - від 20 до 30 осіб. Один зі снарядів впав неподалік центрального пологового будинку та розірвався. Люди сидять по підвалах, ховаються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів