Терористи штурмують на Луганщині прикордонний відділ (відео)

21:41 30 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: hromadske.tv

Про це повідомляють у п’ятницю керівник прес-служби прикордонного відомства Олег Слободян і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

Як передає сьогодні, 30 травня, інформагенція «Інтерфакс-Україна», керівник прес-служби прикордонного відомства Олег Слободян повідомляє в п’ятницю, що близько 80 терористів штурмують прикордонний відділ прикордонзагону «Дякове» в Луганській області. За його словами, бойовики використовують автомати, гранатомети і кулемети. На підтримку прикордонникам силами антитерористичної операції спрямована військова авіація. Наразі бій триває.

Своєю чергою, координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук написав у п’ятницю на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», терористи почали штурм відділу прикордонної служби «Дякове» Луганського прикордонного загону Держприкордонслужби України.  Сьогодні прикордонниками цього відділу був відвернений незаконний в'їзд в Україну мікроавтобуса з бойовиками. Всі терористи були затримані.  Зараз у штурмі беруть участь близько 80 бойовиків. Вони озброєні автоматами, кулеметами і ручними гранатометами.  Прикордонники ведуть бій. На їх запит штаб АТО вислав сили авіації».

Натомість прес-служба прикордонного відомтва розповідає в повідомленні «Терористи мстять прикордонникам, які затримали їх арсенал зброї»:

«Близько 20.00 озброєні терористи розпочали штурм відділу прикордонної служби «Дякове» Луганського загону. У нападі на прикордонний підрозділ приймають участь понад 80 бойовиків, які прибули на вантажівках.

Вони використовують гранатомети та стрілецьку зброю. Для підтримки прикордонників і відбиття атаки нападників сили АТО направили авіацію.

Нагадаємо, що сьогодні вночі на ділянці даного відділу прикордонники затримали дві автівки зі зброєю, серед якої  27 автоматів АК, 2 пістолета, 4 кулемета, 5 гранатометів типу «Муха», 5 снайперських гвинтівок та 84 ящики з боєприпасами і гранатами. Також затримали декілька осіб, з якими була й жінка з 10 тисячами доларів США. Після цього на адресу прикордонників почали лунати погрози розправи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів