Терористи підло вбивають населення з танків, замаскованих українською символікою (відео)

10:33 27 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 5 канал

Про це повідомляє в неділю прес-центр АТО.


Відео: Військове телебачення України

Прес-центр АТО повідомляє сьогодні, 27 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«УВАГА! Терористи вдалися до чергової підлості

Під час убивств мирного населення використовують державну символіку України

Ситуація характеризується спробами незаконних збройних формувань утримати під своїм контролем міста Донецьк та Горлівка. Маргіналами ведеться активна агітаційна та пропагандистська робота серед місцевого населення на користь ДНР. 

Продовжується здійснення передислокації терористичних груп. Загарбники намагаються втримати ситуацію під своїм контролем та не допустити акцій спротиву зі сторони місцевого населення. Відмічається активізація діяльності розвідувально-диверсійних груп професійних найманців, які пройшли відповідну підготовку щодо проведення терористичних актів проти мирного населення. В залякуванні українців терористи вдались до нової підлості.

За даними розвідки Збройних Сил України два танки окупантів, що мали на броні надписи «На Київ», та «На Львів» після того як бандити зафарбували надписи та почепили на них українську державну символіку (Державний Прапор України) розпочали обстріли житлових кварталів Донецька, та інших прилеглих міст. 

У ніч з 26 на 27 липня продовжився обстріл апорту Луганськ з установок БМ 21 «Град». Його обстрілювали о 17.25, 18.06, 22.25, 05.25. Втрат серед особового складу немає.

04.00 – мінометний обстріл блокпост поблизу населеного пункту Андріївка. Втрат немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів